Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner

Duschkabin - Stockholm Sten och Plattsättning AB

Duschkabin hos Stockholm Sten och Plattsättning AB i Bandhagen

I Bandhagen finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Stockholm Sten och Plattsättning AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Stockholms län eller enbart i Bandhagen.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Bandhagen som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Stockholm Sten och Plattsättning AB Börja med att kontakta Stockholm Sten och Plattsättning AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Stockholm Sten och Plattsättning AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Stockholm Sten och Plattsättning AB

Vedevågslingan 28

124 74 Bandhagen

070-091 69 04