Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner

Duschkabin - Lindkvist Rör AB, Åke

Duschkabin hos Lindkvist Rör AB, Åke i Mora

I Mora finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Lindkvist Rör AB, Åke är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Dalarna eller enbart i Mora.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Mora som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Lindkvist Rör AB, Åke Börja med att kontakta Lindkvist Rör AB, Åke eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Lindkvist Rör AB, Åke för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Lindkvist Rör AB, Åke

Gruvvägen 3

792 33 Mora

0250-157 25