Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner

Duschkabin - Malungs Bygg och Järn Hemmabutikerna

Duschkabin hos Malungs Bygg och Järn Hemmabutikerna i Malung

I Malung finns endast en som arbetar kanske säljer duschkabiner och andra duschar nämligen Malungs Bygg och Järn Hemmabutikerna. Då både priset på duschkabinerna och sortiment av duschvägger kan vara olika mellan duschföretagen och därför kan det vara bra att kolla på duschkabiner från fler badrumsföretag på andra orter än Malung i Dalarna.

Eftersom priserna på duschar och duschkabiner ibland är lägre på en mindre ort liknande Malung kan det vara en fördel att undersöka med VVS-firmor på små orter vad duschkabinen med installation skulle kosta. Då det inte finns många som erbjuder duschkabiner förutom Malungs Bygg och Järn Hemmabutikerna i Malung kan det vara bra att höra med någon med badrumsbutik från en annan ort gällande den duschkabinen ni valt. Du ska naturligtvis alltid kolla med Malungs Bygg och Järn Hemmabutikerna först då de är bra på duschkabin och annat inom VVS.
Enklast kan du komma i kontakt med Malungs Bygg och Järn Hemmabutikerna för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Malungs Bygg och Järn Hemmabutikerna

Hantverkargatan 42

782 34 Malung

010-471 96 20