Duschkabin - En hel del blött om duschkabiner

Duschkabin - Olja & Sanitet AB

Duschkabin hos Olja & Sanitet AB i Sollefteå

I Sollefteå finns det 2 badrumsföretag som säljer duschar, duschkabin eller eller duschväggar varav Olja & Sanitet AB är en av dem. Både utbud av duschkabiner och priset på en duschkabin kan variera mycket mellan badrumsbutikerna och därför kan det vara bra att jämföra med flera som erbjuder duschkabinerna i Ångermanland eller enbart i Sollefteå.

Innan du kontaktar någon som ska hjälpa dig med att välja rätt eller installera duschkabinen bör du exakt vilka mått du vill ha på din dusch men även om duschen ska ha några funktioner som ångdusch, takdusch eller sidodusch. En hel del nyttig fakta och bra idéer kan du hitta på olika webbsidor hos tillverkarna av duschkabiner.

Eftersom det finns flera badrumsbutiker i Sollefteå som säljer duschväggar och duschkabiner är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer för minst två av VVS-firmorna vara Olja & Sanitet AB Börja med att kontakta Olja & Sanitet AB eftersom de kanske är billigast på den duschkabinen ni är intresserade av.
Enklast kan du komma i kontakt med Olja & Sanitet AB för att diskutera duschkabin och duschar enligt nedan:


Olja & Sanitet AB

Övergårdsvägen 14

881 41 Sollefteå

0620-147 15